Den här snabblagade grekiska pastan är perfekt för dig som vill lyxa till vardagen. Den breda, fylliga pastan gör sig lysande tillsammans med de grekiska pärlorna fetaost, rödlök och svarta oliver. En krämig, vacker rätt och gudomlig smakupplevelse!
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2005
Rätten innehåller gluten, mjölk och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Byt ut fetost mot tofu.
Gör äggfri: välj pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Adam
2005-12-13Satt och läste kommentarerna och blev ännu en gång förvånad över hur lite svenska folket vet om mat. Om man nu vill ge sin dotter något extra nyttigt hade bönor varit ett bättre alternativ. Häll i en burk med tex stora vita bönor, då får man proteiner som kroppen klarar av att tillgodogöra sig. Istället för kött som ligger ett par dar och ruttnar i tarmarna.
Linda
2005-10-19Lättlagat och gott. Jag byter också ut gurkan mot squash eftersom jag inte tycker att varm gurka är så gott.
Lillemor
2005-06-03Barnen älskade denna rätt. Mycket färg och stora bitar, så de såg vad de åt. Kommer att bli en favorit i sommar!