Gravlax på tunnbröd med färskpotatissallad
En potatissallad med gravlaxsås, lök och dill tillsammans med små färskpotatisar låter inte helt fel, eller hur? Servera potatissalladen med gravlaxskivor och stenbitsrom på hårda tunnbrödsskivor och du har en vinnare.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002
Ingredienser
undefined
500 g små färskpotatisar
1 dl gravlaxsås
2 msk vatten
1/2 rödlök
1/2 dl finhackad gräslök
1/2 dl finhackad dill
salt och nymalen svartpeppar
50 g rökt stenbitsrom
300 g gravlaxskivor
10 st hårt tunnbröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Denna är så fantastiskt god, så denna borde ni köra som "favorit i repris"!!! Mvh Eira
Eira
2013-05-31Det här är så gudomligt gott, nästan så man gråter! *ler* Jättegott - rekommenderas!!!
Eira
2007-06-20