Gravad makrill

Betyg 2.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gravad makrill

Ett enkelt recept på gravad makrill som du tillagar dagen innan den ska serveras. Du gravar makrillfiléer med salt, socker, dill och steker sedan fisken i smör. Låt stå i kylen och servera sedan med härlig gravlaxsås och potatis!

Gravad makrill

Ingredienser

4 portioner
3 - 4 stora makrillfiléer med skinn
1/2 dl salt
1/2 dl strösocker
2 - 2 1/2 dl grovhackad dill
smör till stekning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Rökt makrill med dilldressing
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt makrill med potatissallad
Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rökt makrillsallad
Betyg 2.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad makrill med grillad romansallad och picklade champinjoner
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad makrill med potatissallad
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta med makrill i tomatsås
Betyg 4.1 av 5.56 personer har röstat
Receptet har 23 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad