Gratinerade skaldjur på toast
![Gratinerade skaldjur på toast](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_40768/cf_259/gratinerade_skaldjur_pa_toast.jpg)
Krispiga gratinerade skaldjur på toast. Surimi och räkor i en blandning av hummerfond och riven ost, gratinerade i ugnen på skivat lantbröd är ett gott alternativ till varma mackor. Du serverar toasten med en fräsch sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2002
![Gratinerade skaldjur på toast](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_40768/cf_259/gratinerade_skaldjur_pa_toast.jpg)
Ingredienser
4 portioner
50 g smör
3/4 dl vetemjöl
2 msk konc hummerfond
1 dl vatten
3 dl mjölk
salt
peppar
1 burk surimi (à 340 g)
1 räkor i lake (à 360 g)
2 dl riven ost
4 stora skivor lantbröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer