Gratinerad tomatkyckling med bönsallad
En smarrig ugnsgratinerad kyckling under ett täcke av fyllig tomatsås, rosmarin och riven smält prästost. Servera kycklinggratängen med nykokt ris och en smarrig bönsallad på haricot verts, tunt skuren rödlök och kruksallad. Garnera med persilja och duka fram något gott att dricka till både stora och små. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2016
Ingredienser
4 portioner
Ris
4 port ris eller annat gryn
Kyckling
4 snabbfiléer av kyckling
1 msk olja
salt
peppar
390 g krossade tomater (med vitlök)
1 tsk rosmarin
1 1/2 dl riven prästost
Persilja
1/2 kruka persilja
Bönsallad
1 rödlök
150 g haricots verts (bönor)
1 kruka sallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer