Gratinerad savoykål med parmesan

Betyg 4.4 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Gratinerad savoykål med parmesan

Savoykål med parmesan är en kombination som slår det mesta, speciellt när den gratinerats i ugn. Ett enkelt och supergott tillbehör till exempelvis sprödbakad torsk.

Gratinerad savoykål med parmesan

Ingredienser

4 portioner
ca 500 g savojkål
1 msk smör
1 msk vetemjöl
2 dl mjölk (3%)
125 g riven parmesan (+ ev extra till servering)
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
persilja (till servering)

Gör så här

00:02:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

9 st
  • SUPERGOTT ❗️❗️Serverade till grillad lammkorv. Ps. Använd permesan av god kvalitet

    Peter

  • Gott, äter med salsiccia. Byter ut parmesan mot ädelost ibland

    Eva

  • Så gott. Perfekt lchf rätt

    Patrik

Testa liknande recept

  • Pasta med krämig dragonsås
    Betyg 2.3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pasta med savoykål och gröna ärtor
    Betyg 3.5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad