Gratinerad savoykål med parmesan

Savoykål med parmesan är en kombination som slår det mesta, speciellt när den gratinerats i ugn. Ett enkelt och supergott tillbehör till exempelvis sprödbakad torsk.

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
9 stSUPERGOTT ❗️❗️Serverade till grillad lammkorv. Ps. Använd permesan av god kvalitet
Peter
Gott, äter med salsiccia. Byter ut parmesan mot ädelost ibland
Eva
Så gott. Perfekt lchf rätt
Patrik
Fantastiskt gott! Går jättebra att bara äta som vegetarisk rätt, men skulle vilja ha tips på andra tillbehör än just torsk. Lamm? Kyckling? Carina
Carina
Hej Carina! Kul att höra att du gillar receptet! ❤ Lax och fläskfilé (utöver lamm och kyckling) är också gott till det här. Hälsningar Elina
ICA-köket
Vi har det här till grillat som ett av tillbehören så otroligt gott vi har även prövat att ha detta som substitut till den ugnsrostade potatisen för att kunna utesluta kolhydraterna och det blev succé hos frun så nu önskar hon detta varje helg. Tack för ett fantastiskt recept
Patrik
Ljuvligt! Särskilt med färskostfylld lax.
Erika
Hur gott som helst!
Thomas
Tyvärr inte så bra. Det blir för torrt. Använd halva kålen och dela upp i mindre bitar samt häll såsen på insidan av kålen, inte på ytterskalet. Då blir kålen saftigare.
Eva
Hej Eva! Tack för din kommentar. Vi har nu uppdaterat receptet och minskat mängden kål från 1 kg till ca 500 g. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Jättegott! Gjorde dock på ett halvt kålhuvud men med samma mängd sås som till ett helt - och det behövdes! Hade blivit lite torrt annars.
Emily