Gratinerad getost på bädd av äpple & ruccola

Gratinerad getost på bädd av äpple & rucola är en medelhavsinspirerad rätt med krämig konsistens. Osten gratineras snabbt i ugnen tillsammans med äppelskivorna och garneras med valnötskärnor, körsbärstomater och en fräsch vinägrett.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stHej, ska äpplet vara skalat? Mvh Agneta
Agneta
Hej Agneta! Det är en smaksak men vi kör med skalet på! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Gjort den 3 ggr och succé, dock viktigt att äpplet är fast. Också att chevre-osten är från en "stor" rulle, hade bara tillgång till "liten" rulle en gång och då blev det inte lika bra. Såg nu att någon provat med rödbeta, kanske prova det nästa gång
Gunnar
Jag tyckte det var något som saknades. Jag brukar göra den här rätten med rödbetor i stället för äpplen. Jämfört med den varianten får den här rätten 2 stjärnor av mig.
Dan