Gratäng Royal

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gratäng Royal

Gratäng Royal är en lite lyxigare fiskgratäng som passar ypperligt vid festliga tillfällen. Du tillagar gratängen på kungsflundra, svamp, vin, lök, smör och persilja och serverar den tillsammans med gratinerade potatismostoppar.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Gratäng Royal

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 kg kungsflundra
1 dl vitt vin
1 gul lök
1 msk smör
200 g karljohanssvamp (färsk eller från burk)
salt
peppar
1/2 dl persilja
3 dl vällagrad riven ost

Gör så här

00:10:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Karljohan svamp lasagne
    Betyg 4.3 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pizza bianco med skogssvamp och Folke
    Betyg 4.7 av 5.65 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ragu på morot & karljohanssvamp
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatispuré med karljohansvamp
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Ugnsrostat ris med svamp
    Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sugo di carne
    Betyg 3 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad