Gratäng med filo och feta
![Gratäng med filo och feta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Mästerligt god gratäng som med hjälp av filodegen blir härligt spröd. Gratängen fylls med fyllig feta, lök, spenat, dill och persilja. Utmärkt tillbehör på sommarbuffén.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 1998
![Gratäng med filo och feta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 gula lökar
1 - 2 msk olja
750 g färsk spenat
1 knippa dill
1 knippa persilja
1 - 1 1/2 tsk örtsalt
1 krm malen vitpeppar
6 ägg
200 g fetaost
200 g filodeg
1 msk olja till pensling
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer