Gratäng med filo och feta

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Gratäng med filo och feta

Mästerligt god gratäng som med hjälp av filodegen blir härligt spröd. Gratängen fylls med fyllig feta, lök, spenat, dill och persilja. Utmärkt tillbehör på sommarbuffén.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1998

Gratäng med filo och feta

Ingredienser

4 portioner
2 gula lökar
1 - 2 msk olja
750 g färsk spenat
1 knippa dill
1 knippa persilja
1 - 1 1/2 tsk örtsalt
1 krm malen vitpeppar
6 ägg
200 g fetaost
200 g filodeg
1 msk olja till pensling

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Turkiska fetaostknyten
Betyg 3.1 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostrullar på filodeg
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Filodegsrulle med parmesan och spenat
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Filorullar med fetaost och mynta
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Filo- och fetafrestelse
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Börek med fetaost, spenat och kronärtskocka
Betyg 4.4 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga