Granité på citrus med crème fraiche och maräng

Sugen på en fräsch efterrätt? Gör granité av saftig citrus och servera med frisk crème fraiche och flarn av hemgjord maräng kryddad med svartpeppar. En oväntad och magiskt god smakkombination som garanterat gör succé hos gästerna!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2020

Gör så här
04:00:00
01:00:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi879.5 KJ / 210.2 kCal
Fett11.5 g
Salt0.06 g
Kolhydrater23.8 g
Protein2.4 g
Kommentarer
7 stDetta blev en succé som dessert i jul. Precis så där fräsch som man behöver efter att ha ätit ganska tung mat. Kul att laga också.
Maria
Kan man ha 18% creme fraiche?
Johanna
Hej Johanna! Ja det går bra. Crème fraichen ska blandas med citruskal och serveras till granitén. Hoppas du gillar den. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Blandade i lite grädde i creme fraichen innan servering plus lite florsocker för att få lite sötma. Svartpeppar på marängen var pricken över i. Ny favorit!
Christina