Clementingranité med lagerblad

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
0
Clementingranité med lagerblad

En lätt, frisk efterrätt som dessutom är enkel att göra. Pressa saften ur clementinerna och koka en lag med socker och lagerblad. Ställ i frysen och rör varannan timme tills du har en färdig sorbet!

Clementingranité med lagerblad

Ingredienser

4 portioner
1 kg clementiner (1 kg clementiner motsvarar ca 4 dl pressad saft)
1 1/2 dl strösocker
3 lagerblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi740 KJ / 177 kCal
Fett0.2 g
Kolhydrater42.3 g
Protein0.7 g

Testa liknande recept

Mousserande clementinsorbet
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Isglass med clementin, blåbär och hallon
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Clementinglass med kokos och vanilj
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkaksparfait med clementinsås och granatäpple
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Julglass i tre smaker
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Frostig klementin med honungsgrädde
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga