Grafikbröd är ett otroligt gott och smakrikt bröd som innehåller många godsaker, bland annat katrinplommon, aprikoser, russin och linfrön som du först kokar tillsammans med rågmjöl, rågkross och vatten. Det gör det här grafikbrödet matigt och saftigt
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
1999
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Inez
2021-11-14Supergott bröd som min dotter har bakat i många år.Nu bakar jag det också. Ett tips som jag fick är, forma till 3 limpor och lägg i 3 formar. När brödet svalnat skivar jag det innan jag fryser in.
Eva-maria
2005-02-14Brödet blir saftigare om rågmjölet kokar med från början har jag lärt mig nu. Det är värt besväret också.
Eva-maria
2005-02-03Glömde tillägga att sirapsmängden kändes för stor tog bara en dl av ljus ekologisk sirap(det är den jag använder).