Gräddpudding med rosengeranium och smultron

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Gräddpudding med rosengeranium och smultron

Gräddpudding med rosengeranium och smultron är en härligt söt och somrig dessert. Smultron och citron är tongivande smaker. Det är spännande och hänförande.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007

Gräddpudding med rosengeranium och smultron

Ingredienser

4 portioner
8 - 10 rosengeraniumblad eller rivet citronskal (10 rosengeraniumblad motsvarar rivet skal av 1/2 citron)
4 dl grädde (valfri sort)
1 dl strösocker
200 g smultron eller andra röda bär
1 msk strösocker
2 gelatinblad
1 msk vatten till smältning

Garnering

lite smultron och gärna rosengeraniumblommor

Gör så här

01:00:00
00:05:00
03:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Lyckas man skrapa ihop 200g smultron är det allra godast - Rosengeranium går i handeln som doktor Westerlunds blomma och är att föredra framför citron.

    Viveka

Testa liknande recept

  • Polly Påsk pannacotta
    Betyg 3.6 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nutellapannacotta
    Betyg 2.8 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad