Gräddig kasslergryta

En gräddig kasslergryta med pasta, ja tack! Kasslern skärs i strimlor och steks gyllenbruna innan grädden hälls på. Krydda med peppar och persilja efter behag, och servera kasslergrytan med kokt pasta och krispig paprika.En härlig och krämig kasslergryta, perfekt för vardagen. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2019

Ingredienser
4 portioner
ca 600 g kassler
1/2 msk olja eller smör
2 msk tomatpuré
1 msk majsstärkelse
1 1/2 dl mjölk
2 1/2 dl vispgrädde
peppar
1 tsk torkad persilja
4 port pasta (gärna spaghetti)
2 röda paprikor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2954 KJ / 706 kCal
Fett32 g
Salt6.6 g
Kolhydrater59 g
Protein43 g
Kommentar
Lite tunt m grönsaker. Lite stabbigt.
Christina
2024-08-21