Gorgonzolakräm på gurka med valnöt

Betyg 2 av 5.
5 personer har röstat
0
Gorgonzolakräm på gurka med valnöt

Supergoda munsbitar får du genom att blanda gorgonzola och färskost till en kräm som du brer ut på tjocka gurkskivor. Dekorera med valnöt och smörgåskrasse samt eventuellt flingsalt just innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008

Gorgonzolakräm på gurka med valnöt

Ingredienser

20 portioner
1/2 gurka
20 valnötter
100 g gorgonzola
3 msk färskost
smörgåskrasse
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi203 KJ / 49 kCal

Testa liknande recept

Gorgonzolaspread med valnötter
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Socca – Kikärtspannkakor
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostbollar med romrussin
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Festost
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nyårsfilé med ost- och nötfyllning
Betyg 3.1 av 5.
46 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga