Gorgonzolabiffar

Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Gorgonzolabiffar

Dessa ljuvliga köttfärsbiffar gör du av en smidig färsröra på brödsmulor, ägg, köttfärs, matlagningsyoghurt och ädelost som steks i panna. Bjud på de nystekta, saftiga gorgonzolabiffarna i bröd med sallad, gurka och krispiga lökringar.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997

Gorgonzolabiffar

Ingredienser

4 portioner
1 skiva vitt bröd
1 dl vatten
1 ägg
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
500 g köttfärs
100 g gorgonzola
2 msk matlagningsyoghurt
2 msk olja

Gör så här

00:10:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat

Kommentar

Smakar nästan ännu bättre dagen efter.

Monika

2003-01-12

Testa liknande recept

Köttfärsbiffar med olivröra
Betyg 3.3 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kryddiga köttfärsbiffar
Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halloumi- och tomatfyllda köttfärsbiffar
Betyg 3.7 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Het köttfärssoppa
Betyg 4.2 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kryddiga köttfärsbiffar (Ajvarkryddade köttfärsbiffar)
Betyg 3.6 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pastapytt
Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad