Gorgonzolabiffar

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
1
Gorgonzolabiffar

Dessa ljuvliga köttfärsbiffar gör du av en smidig färsröra på brödsmulor, ägg, köttfärs, matlagningsyoghurt och ädelost som steks i panna. Bjud på de nystekta, saftiga gorgonzolabiffarna i bröd med sallad, gurka och krispiga lökringar.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997

Gorgonzolabiffar

Ingredienser

4 portioner
1 skiva vitt bröd
1 dl vatten
1 ägg
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
500 g köttfärs
100 g gorgonzola
2 msk matlagningsyoghurt
2 msk olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Smakar nästan ännu bättre dagen efter.

Monika

2003-01-12

Testa liknande recept

Köttfärsbiffar med olivröra
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddiga köttfärsbiffar
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halloumi- och tomatfyllda köttfärsbiffar
Betyg 3.7 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Het köttfärssoppa
Betyg 4.2 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddiga köttfärsbiffar (Ajvarkryddade köttfärsbiffar)
Betyg 3.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastapytt
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga