Gnocchi med salsiccia, broccoli och ricotta

Betyg 3.1 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Gnocchi med salsiccia, broccoli och ricotta

En underbar och färgsprakande italiensk potatisgnocchi som kokas al dente och sedan steks med broccoli och den otroligt smakrika salsiccian. Pricken över i:et är den krämiga ricottan som smaksätts med rivet citronskal. Garnera med små mâchesalladsblad, strö över lite nymald svartpeppar och njut!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2017

Gnocchi med salsiccia, broccoli och ricotta

Ingredienser

2 portioner
250 g broccoli
2 port potatisgnocchi
300 g salsiccia
1/2 citron
50 g ricottaost
salt
peppar
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Smakade bra!!!

    Inger

  • Det blev väldigt gott men torrt, det behövdes lite grädde för en krämigare sås

    Irene

Näringsvärde per portion

Energi3152 KJ / 750 kCal
Fett32 g
Salt4.21 g
Kolhydrater64 g
Protein48 g

Testa liknande recept

  • Salsiccia i tomatsås med ris
    Betyg 4 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Gräddig pasta med salsiccia
    Betyg 4.1 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad