Gnocchi i tomat- och olivsås med haricots verts och kyckling

6
0
Gnocchi i tomat- och olivsås med haricots verts och kyckling

Tänk dig en bättre lunch eller middag al fresco på en taverna i Italien. Det är ungefär dit tankarna går när du hugger in på den här urgoda gnocchin med oliver och bönor.

Skriv ut
Gnocchi i tomat- och olivsås med haricots verts och kyckling

Ingredienser

4 portioner
150 g
haricots verts (bönor)
250 g
körsbärstomater
390 g
gazpacho
1/2 dl
tapenade
400 g
krossade tomater
1 tsk
oregano
1 msk
vit balsamvinäger
ca 400 g
stekt & skivad kycklingfilé
-
salt
-
svartpeppar
400 g
färsk gnocchi
65 g
babyspenat

Till servering

parmesanost
rostade solroskärnor

För alla

Kontrollera innehållet i gnocchin i övrigt fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri gnocchi.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: känsliga äggalergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Testa liknande recept