Gnocchi i tomat- och olivsås med haricots verts och kyckling

Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
0
Gnocchi i tomat- och olivsås med haricots verts och kyckling

Tänk dig en bättre lunch eller middag al fresco på en taverna i Italien. Det är ungefär dit tankarna går när du hugger in på den här urgoda gnocchin med oliver och bönor.

Gnocchi i tomat- och olivsås med haricots verts och kyckling

Ingredienser

4 portioner
150 g  haricots verts (bönor)
250 g  körsbärstomater
390 g  gazpacho
1/2 dl  tapenade
400 g  krossade tomater
1 tsk  oregano
1 msk  vit balsamvinäger
ca 400 g  stekt & skivad kycklingfilé
salt
svartpeppar
400 g  färsk gnocchi
65 g  babyspenat

Till servering

parmesan
rostade solroskärnor

För alla

Kontrollera innehållet i gnocchin i övrigt fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri gnocchi.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: känsliga äggalergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tonfiskpasta med broccoli och tomat
Betyg 4.3 av 5.
93 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med kotlett i krämig tomatsås
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gräddig salsiccia med ruccola och paprika
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med tomat och cannellinibönor
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparrispasta med zucchini och soltorkad tomatsås
Betyg 4.4 av 5.
180 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rigatonipasta med kronärtskocka och rosmarin
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga