Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Glutenfri tagliatelle med kyckling och krämig sås

Med glutenfri tagliatelle och laktosfri crème fraiche passar denna pastarätt även de känsligaste magarna. När tiden är knapp kan du välja färdigstekt & skivad minutkyckling Ceasar, gärna tillsammans med tomater och en god salladsmix.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Låt pastan rinna av men spara lite av kokvattnet för att ev. späda med. Värm crème fraiche och kyckling i en kastrull. Späd ev. med pastavattnet om såsen är för tjock.
  3. Servera pastan med kyckling, tomater och sallad.

För alla

Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 förp glutenfri tagliatelle (à 250 g)
  • 2 förp laktosfri crème fraiche tomat & örter (à 2 dl)
  • 2 förp stekt och skivad minutfilé av kyckling ceasar (à 200 g)
  • 250 g tomater i olika färger (gärna tomatmix shaker)
  • 65 g spröd salladsmix
Lägg till i inköpslistan