Glutenfri bärpaj med rårörd vaniljsås

Betyg 4.3 av 5.
20 personer har röstat
0
Glutenfri bärpaj med rårörd vaniljsås

Nygräddad glutenfri bärpaj tillsammans med massor av vaniljsås, det blir inte bättre än så! Använd gärna bär efter säsong. Har du plockat bären själv smakar pajen säkert extra gott. Njut med en kaffe eller två.

Glutenfri bärpaj med rårörd vaniljsås

Ingredienser

4-5 st

Pajdeg

1/2 dl strösocker (till degen)
1 dl mandelmjöl
1 msk vaniljsocker
ca 3 dl glutenfritt mjöl
125 g rumstempererat smör

Fyllning

ca 3 dl färska eller frysta bär (t ex. hallon och björnbär)
1 1/2 dl strösocker
2 msk potatismjöl

Rårörd vaniljsås

5 dl vispgrädde
4 äggulor
1/4 dl strösocker
2 msk vaniljsocker

Till garnering

färska bär (t ex. hallon och björnbär)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
20 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pannkakor med färskost och bär
Betyg 4.5 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Macaron med kaffe och hasselnötscreme
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Brownietårta med vit chokladpannacotta
Betyg 4.2 av 5.
96 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rocky road med tranbär
Betyg 4.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Chocolate coffee shake
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
American blueberry pancakes, blåbärspannkakor
Betyg 4.5 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga