Glutenfri äppelpaj med knäckig yta

Glutenfri äppelpaj som får en perfekt, knäckig yta. Äpplena kryddas med kardemumma och själva pajdegen gör du av hasselnötsmjöl och glutenfria havregryn. Servera gärna med lite vispad grädde.

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan man byta hasselnötsmjölet till mixmjöl semper ?
Kerstin
2025-08-20Hej Kerstin! Det går säkert bra, men använd mindre mjölmix då, kanske 1- 1 1/2 dl mjölmix. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-08-20Säger som flera här: för söt men bra recept att ha i bakfickan. Tycker också att det är mycket fett så kommer testa dra ner på också det. Jättegoda i grunden!
Ingrid
2022-11-17Bjöd mina kollegor på den och alla tyckte den var jättegod. Lätt att gör och går att förbereda dagen innan.
Ulrika helen
2022-09-28