Glutenfri äppelpaj med knäckig yta

Glutenfri äppelpaj som får en perfekt, knäckig yta. Äpplena kryddas med kardemumma och själva pajdegen gör du av hasselnötsmjöl och glutenfria havregryn. Servera gärna med lite vispad grädde.

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
10 stKan man byta ut hasselnötsmjöl mot potatismjöl eller maisena? Får inte ha något med nötter i skolan.
Gisela
Hej Gisela! Det är inget vi har provat, men prova gärna detta recept istället, det innehåller inga nötter. https://www.ica.se/recept/appelpaj-med-brynt-smor-citron-och-kardemumma-724348/ Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Kan man ta mandelmjöl istället för hasselnötsmjöl?
Åsa
Hej Åsa! Det kommer funka fint! Hälsningar Niclas
ICA-köket
Toppenrecept. Använder sojavisp istället för grädde och Semper finmix istället för hasselnötsmjöl (samma mängder). Byter ibland ut smör mot mjölkfritt margarin men pajen brukar inte bli lika knäckig då.
Anna-lena