Glögga upp såsen

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Glögga upp såsen

Glögga upp din sås! En såsbas på vatten, smör, hönsbuljong och maizenamjöl kan hettas till och varieras med tillsats av apelsin, lättglögg, timjan och sambal oelek.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Glögga upp såsen

Ingredienser

4 portioner
finrivet skal av 1/2 apelsin
1 dl färskpressad apelsinjuice
1 dl lättglögg
2 1/2 dl hönsbuljong
1 tsk kinesisk soja
1 krm sambal oelek
ev 1 krm timjan
1 msk majsstärkelse (Maizena)
1 msk kallt vatten
1 msk smör
salt

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Helstekt kyckling med glögg- och apelsinsås
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kycklinggryta med kikärter och citron
Betyg 4.2 av 5.85 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lax med dragon- och morotsbulgur
Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mangoraja
Betyg 4.2 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Morots- och ingefärssoppa med jordnötshack
Betyg 4.4 av 5.71 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Skaldjurspasta med morots- och fänkålsallad
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad