Glassorbet vanilla

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Glassorbet vanilla

Gör en egen fräsch glassorbet vanilla till efterrätt. Glassen gör du med havredryck2326, vaniljsocker, socker, äggulor, margarin och äggvitor. Servera glassorbeten lätt tinad till paj eller färska bär.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998

Glassorbet vanilla

Ingredienser

4 portioner
4 dl  havredryck
1 msk  vaniljsocker
3 msk  strösocker
1/2 krm  salt
3   äggulor
2 msk  mjölkfritt margarin
3   äggvitor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Helt djävla bedrövlig. Krångligt, tidsödande och skitäckligt. Vem uppfann havremjölk?

Henrik

2021-12-31

Testa liknande recept

Sorbet à la rose
Betyg 2.4 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsin- och Camparisorbet
Betyg 3.3 av 5.
39 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kvargmousse med hallongranité
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarbersorbet med kanelkaramell
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mousserande clementinsorbet
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Espresso Sorbetto
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga