Glassorbet vanilla

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Glassorbet vanilla

Gör en egen fräsch glassorbet vanilla till efterrätt. Glassen gör du med havredryck2326, vaniljsocker, socker, äggulor, margarin och äggvitor. Servera glassorbeten lätt tinad till paj eller färska bär.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
4 dl havredryck
1 msk vaniljsocker
3 msk strösocker
1/2 krm salt
3 äggulor
2 msk mjölkfritt margarin
3 äggvitor

Gör så här

02:00:00
00:01:00
01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Helt djävla bedrövlig. Krångligt, tidsödande och skitäckligt. Vem uppfann havremjölk?

    Henrik

Testa liknande recept

  • Apelsin- och Camparisorbet
    Betyg 3.3 av 5.39 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rabarbersorbet med kanelkaramell
    Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sorbet à la rose
    Betyg 2.4 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Espresso Sorbetto
    Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mousserande clementinsorbet
    Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kvargmousse med hallongranité
    Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad