Glaserade körsbär

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Glaserade körsbär

Lyxa till efterrätten med körsbär, som du glaserar själv. Det är både enkelt att göra och går snabbt att tillaga. Servera med mumsig nougat- eller vaniljglass för ett exemplariskt resultat.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Glaserade körsbär

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl körsbär
1 dl strösocker
1 dl vatten
nougat- eller vaniljglass till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Körsbärssaft
    Betyg 4.2 av 5.76 personer har röstat
    Receptet har 20 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Körsbärsoppa (Spottsoppa)
    Betyg 4.9 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dutch baby med risgrynsgröt
    Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad