Glace au four med "fluff"

Betyg 3.8 av 5.
30 personer har röstat
7
Glace au four med "fluff"

Glace au four, vaniljglass som serveras på en krispig botten av havregryn med ett krämigt täcke av philadelphiaost och marshmallowfluff är en klar favorit till festen! Toppingen på marshmallowfluffet får en härlig färg när desserten gräddas i ugnen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Glace au four med "fluff"

Ingredienser

8 portioner
100 g smör
3 dl havregryn
1 ägg
1 1/2 dl strösocker
1 msk vetemjöl
1 tsk bakpulver

Fyllning

2 paket vaniljglass (à 1/2 liter)
1 paket frysta hallon och blåbär (à 250 g)

Topping

400 g färskost
4 dl marshmallows (2 burkar à 213 g)
silverkulor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
30 personer har röstat

Kommentarer

Allas totala favorit, seg botten, glass, bär och Creme cheese-smak, den har t o m konkurrerat ut födelsedagstårta för sonen!😍

Charlotta

2021-12-30

-Det blir inte nyår utan denna dessert!! Mmmm!

Marika

2007-12-26

en miljöfara!

Hans

2005-02-23

Testa liknande recept

Marängsviss med bär
Betyg 2.9 av 5.
62 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ananas med marshmallowstäcke
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glace au four
Betyg 3.8 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Friterad kladdkaka med glass och bär
Betyg 3.4 av 5.
30 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vit chokladglass med lyxig halloncoulis och svartpeppar
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cheesecake med marshmallows
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga