Glace au four med "fluff"
Glace au four, vaniljglass som serveras på en krispig botten av havregryn med ett krämigt täcke av philadelphiaost och marshmallowfluff är en klar favorit till festen! Toppingen på marshmallowfluffet får en härlig färg när desserten gräddas i ugnen.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003
Ingredienser
8 portioner
100 g smör
3 dl havregryn
1 ägg
1 1/2 dl strösocker
1 msk vetemjöl
1 tsk bakpulver
Fyllning
2 paket vaniljglass (à 1/2 liter)
1 paket frysta hallon och blåbär (à 250 g)
Topping
400 g färskost
4 dl marshmallows (2 burkar à 213 g)
silverkulor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Allas totala favorit, seg botten, glass, bär och Creme cheese-smak, den har t o m konkurrerat ut födelsedagstårta för sonen!😍
Charlotta
2021-12-30-Det blir inte nyår utan denna dessert!! Mmmm!
Marika
2007-12-26en miljöfara!
Hans
2005-02-23