Ananas med marshmallowstäcke är en enkel och snabblagad efterrätt som gästerna säkert inte provat förut. Ananas, hallon och marshmallows gratineras i ugn och toppas med en klick grädde.
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde mot soja- eller havrebaserad gräddersättning.
OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag har testat på barnbarnen och det blev mer än godkänt av dem och övriga gäster.
Carina
2014-10-05DET LÅTER SPÄNNANDE. JAG SKALL TESTA PÅ BARNBARNEN.
Anna-lisa
2014-09-16