Glace au four med "fluff"

Betyg 3.8 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Glace au four med "fluff"

Glace au four, vaniljglass som serveras på en krispig botten av havregryn med ett krämigt täcke av philadelphiaost och marshmallowfluff är en klar favorit till festen! Toppingen på marshmallowfluffet får en härlig färg när desserten gräddas i ugnen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Glace au four med "fluff"

Ingredienser

8 portioner
100 g smör
3 dl havregryn
1 ägg
1 1/2 dl strösocker
1 msk vetemjöl
1 tsk bakpulver

Fyllning

2 paket vaniljglass (à 1/2 liter)
1 paket frysta hallon och blåbär (à 250 g)

Topping

400 g färskost
4 dl marshmallows (2 burkar à 213 g)
silverkulor

Gör så här

00:20:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

7 st
  • Allas totala favorit, seg botten, glass, bär och Creme cheese-smak, den har t o m konkurrerat ut födelsedagstårta för sonen!😍

    Charlotta

  • -Det blir inte nyår utan denna dessert!! Mmmm!

    Marika

  • en miljöfara!

    Hans

  • Herrejösses vilken efterrätt! Mumsfilibabba!

    Johan

  • jätte gott!! rena godiset!

    Jennie

  • otroligt gott och enkelt.. måste provas..Mmmmm

    Camilla

  • mmm mums!

    Anna

Testa liknande recept

  • Fras med ingefära
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Friterad kladdkaka med glass och bär
    Betyg 3.4 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gröt med blåbärsmjölk
    Betyg 3.4 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Blåbär- och vaniljsmoothie
    Betyg 3.1 av 5.96 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppelgott med nöt- och havresmul
    Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad