Glassbomb Halloween

Glassbomben Halloween är en vacker och underbar efterrätt som dessutom är snabb och enkel att tillverka. Choklad, nötter, marshmallows och sorbet gör detta till en fantastisk glassbomb.

Ingredienser
4 portioner
1 dl pecannötter eller valnötter
50 g mörk blockchoklad
10 marshmallows (eller mjuka godissockerbitar)
1 l chokladglass
5 dl sorbet (t ex mango eller apelsin)
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på produkterna.
Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj havrebaserad glass och mjölkproteinfri choklad vid behov.
Gör mjölkproteinfri: välj havrebaserad glass och mjölkproteinfri choklad.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tips: lägg mjukrörd sorbet i skålen med plastfolie, tryck sen ner en mindre skål i sorbeten. Ställ i frysen tills sorbeten är hårdfryst, häll varmt vatten i den inre skålen så den släpper och fyll chokladglassen i hålet!
Linda
2009-11-02hur i h-vete får ni sorbeten att stanna kvar i skålen med plastfolie??????? sprutlackering?
Kia
2007-10-29Underbart god, och fyllningen kan varieras efter behag.
Elin
2007-10-25