Glace au four med äpplen och kardemumma

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
1
Glace au four med äpplen och kardemumma

Glace au four med kardemumma och äpplen är en utsökt dessert som förgyller. Du serverar en fulländad efterrätt med kalla och varma smaker av äpplen, kardemumma och pistagenötter.

Glace au four med äpplen och kardemumma

Ingredienser

4 portioner
5 dl vaniljglass
1 dl pistagenötter

Smet

1 ägg
1/2 dl strösocker
1/2 dl vetemjöl
1 krm bakpulver

Äpplen och kardemumma

4 äpplen
1 msk smör eller margarin
2 msk brun farin
1 tsk stötta kardemummakärnor

Maräng

2 äggvitor
1/2 dl strösocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Mer kul än god :)

Anna

2024-09-22

Testa liknande recept

Kryddiga äpplen med kanelglass
Betyg 3.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Inkokta klementiner med dadlar och pistageglass
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Yoghurt med honung, pistage & kardemumma
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ciderkokta äpplen med nougatrulle
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Alpmüsli med torkad frukt & pistachnötter
Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarberlängtan
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga