Alpmüsli med torkad frukt & pistachnötter
![Alpmüsli med torkad frukt & pistachnötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63122/cf_259/alpmüsli_med_torkad_frukt___pistachnotter.jpg)
Nötig, matig alpmüsli med torkad frukt och pistachnötter. Smakfullt och sagolikt gott med yoghurt, skivade aprikoser, plommon och farin. Müslin blandar du med fördel dagen innan, då får du en ypperlig och nyttig frukost.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001
![Alpmüsli med torkad frukt & pistachnötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63122/cf_259/alpmüsli_med_torkad_frukt___pistachnotter.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 dl mjölk
4 dl müsli
3 msk naturell yoghurt
3 msk brun farin
torkade aprikoser och katrinplommon
pistagenötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer