Getostrullar med aprikos

Betyg 3.1 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Getostrullar med aprikos

Dessa snabba getostrullar med aprikos passar både till förrätt och på ostbrickan. Filodegen fyller du med aprikosmarmelad samt en ostkräm av ägg, getost och oregano före du rullar ihop degen och gräddar i ugnen. Servera de mumsiga rullarna och njut.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2010

Getostrullar med aprikos

Ingredienser

12 st
50 g smör
filodeg
100 g kantfri smulad getost
1 uppvispat ägg
1 msk hackad oregano
1/2 tsk aprikosmarmelad per rulle

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Är det 2 ägg? Ett för ostblandningen och ett till pensling eller? Förstår inte riktigt vikningen. Ska man inte vika in kortsidan och sen rulla på längden?

    Ulrika

    Hej Ulrika! Ja det var inte så lätt att förstå varken äggmängd eller vikning. Vi har nu försökt förtydliga receptet. Lycka till med rullarna. Hälsningar Harriet

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Kantarellsnittar med chèvre
    Betyg 3 av 5.150 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade snittar med vit getost
    Betyg 2.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crostini med getostcrème och blåbär
    Betyg 3.1 av 5.154 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crostini med getoströra & fikon
    Betyg 3.4 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad