Getostkräm med äppelgranité

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Getostkräm med äppelgranité

Getostkräm med äppelgranité är välsmakande och lättäten. Getosten mixas slät med crème fraiche och olivolja till en kräm. Granitén utgörs av mixat äpple och äppeljuice som fryses.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Getostkräm med äppelgranité

Ingredienser

4 portioner
250 g getost (chèvre)
1 msk crème fraiche
1 msk olivolja
1 krm salt
1/2 påse pinjenötskärnor (à 50 g)
1/2 dl mâchesallad till garnering

Granité

2 äpplen (av typen granny smith)
2 dl pressad äppeljuice (t ex Tropicana)

Gör så här

03:00:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1340 KJ / 320 kCal
Fett24 g

Testa liknande recept

  • Getostfyllda smördegsknyten
    Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chèvrekräm
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Toast med lammfärsbiffar och chèvre
    Betyg 5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Chèvre chaud
    Betyg 3.9 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad