Getostfyllda körsbärstomater

Betyg 2.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Getostfyllda körsbärstomater

Dessa delikata små getostfyllda körsbärstomater passar utmärkt som plockmat. Gör din enkla, krämiga röra av mixad getost och crème fraiche och lägg den i urgröpta tomathalvor. Garnera dina vackra tomater fyllda av getostkräm med kyndel eller körvel.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2000

Getostfyllda körsbärstomater

Ingredienser

30 portioner
30 små körsbärstomater
salt

Fyllning

400 g mjuk getost
ca 1 dl crème fraiche
salt
svartpeppar
kyndel eller körvel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Det va väldigt svårt att tömma tomaterna på kärnor. Tomaterna gick sönder och det blev alldeles för komplicerat. Testade olika verktyg och tekniker. Tyvärr slopades detta recept!

    Sophie

  • Döttrarna gjorde jobbet, o många blev det. Allihop gick åt, så goda var de!

    Iréne

Testa liknande recept

  • Potatiskaka med getost & torkad skinka
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matmuffins med bacon och getost
    Betyg 2.8 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tapenadecigarr med getostdipp
    Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Oxfilé med getost & vinsås
    Betyg 3.7 av 5.40 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad