Getostfyllda dadlar med bacon

Bjud på en himmelsk smaksensation där salt möter sött på plockmatsbordet. Dina getostfyllda, smarriga dadlar lindar du in i salt, krispig bacon och gratinerar snabbt i ugn före de ska serveras. Snabblagat och saligt gott!

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stHur länge håller de i kylen?
Bitte
Hej Bitte! Om du har fått tillagade över så håller de i 2-3 dagar. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Makalöst gott!
Bitte
Kan man frysa dem
Birgitta
Hej Birgitta! Nja, dom blir nog lite fuktiga då men om du värmer dom i ugnen en stund kan det nog fungera. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Fantastiskt goda och enkla att göra. Man kan inte sluta äta...
Håkan
Vansinnigt goda, jag ville inte sluta äta! Det var första gången jag åt bacondadlar med chèvre i, och det var ju bara ännu godare än utan. Hittar du färska dadlar så ta det, det slår de torkade dadlarna med hästlängder. Magiskt!
Lena