Getostfylld kycklingfilé med potatisgratäng

Väl omtyckt fågelrätt med fantastiska kombinationer av krämig getost och salt parmaskinka. Fyll kycklingen med röran av getost, basilika, tomater och peppar. Kycklingfiléerna lindas sedan in i parmaskinka och försteks i olja innan de ugnsbakas.

Gör så här
00:05:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsberäkningen är exkl. tomatsallad.
Energi2805 KJ / 672 kCal
Fett36 g
Salt4.31 g
Kolhydrater31 g
Protein54 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
20 minuter i ugnen va alldeles för lång tid
Mhistel
2025-01-26En favoriträtt hos oss, men har bytt ut fetaosten mot mozzarella och serverar oftast ris eller pasta och en mustig tomatsås till.
Emelie
2015-03-05Lättlagat vardagslyx mums
Lennart
2009-04-11