Getostfylld kycklingfilé med potatisgratäng

Väl omtyckt fågelrätt med fantastiska kombinationer av krämig getost och salt parmaskinka. Fyll kycklingen med röran av getost, basilika, tomater och peppar. Kycklingfiléerna lindas sedan in i parmaskinka och försteks i olja innan de ugnsbakas.

Gör så här
00:05:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsberäkningen är exkl. tomatsallad.
Energi2805 KJ / 672 kCal
Fett36 g
Salt4.31 g
Kolhydrater31 g
Protein54 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
10 st20 minuter i ugnen va alldeles för lång tid
Mhistel
En favoriträtt hos oss, men har bytt ut fetaosten mot mozzarella och serverar oftast ris eller pasta och en mustig tomatsås till.
Emelie
Lättlagat vardagslyx mums
Lennart