Gelé med pepparrot

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Gelé med pepparrot

Smaksätt din gelé med färsk, riven pepparrot och du får ett jättegott tillbehör som fungerar lika bra till kött som till fisk. Pepparroten ger en lite starkare och skarpare smak och är en suverän smaksättare.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002

Gelé med pepparrot

Ingredienser

1,5 dl
3 msk färsk pepparrot
1 burk rönnbärsgelé (à 1 1/2 dl)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Björnbärssylt med gin
Betyg 4.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparrotsolja
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sill med rödbetor och pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingonsill med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rårörd vinbärssylt
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jordgubbssylt med lavendel
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga