Gelé med pepparrot

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Gelé med pepparrot

Smaksätt din gelé med färsk, riven pepparrot och du får ett jättegott tillbehör som fungerar lika bra till kött som till fisk. Pepparroten ger en lite starkare och skarpare smak och är en suverän smaksättare.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002

Gelé med pepparrot

Ingredienser

1 1/2 dl
3 msk  färsk pepparrot
1   burk rönnbärsgelé (à 1 1/2 dl)

Gör så här

Tips

Ett jätteenkelt tillbehör som fungerar lika bra till kött som till fisk.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tomatgelé med timjan
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rökt salt sill med punschgelé
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rönnbärsgelé
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chiligelé
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Svartvinbärsgelé
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smaksatt äppelgelé
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga