Gelé med pepparrot | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Gelé med pepparrot

Smaksätt din gelé med färsk, riven pepparrot och du får ett jättegott tillbehör som fungerar lika bra till kött som till fisk. Pepparroten ger en lite starkare och skarpare smak och är en suverän smaksättare.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 1/2 dl portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Riv färsk pepparrot.
  2. Rör ner i rönnbärsgelé.

Tips

Ett jätteenkelt tillbehör som fungerar lika bra till kött som till fisk.

Ingredienser

Portioner: 1 1/2 dl
  • 3 msk färsk pepparrot
  • 1 burk rönnbärsgelé (à 1 1/2 dl)
Lägg till i inköpslistan