Gelé med pepparrot
![Gelé med pepparrot](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Smaksätt din gelé med färsk, riven pepparrot och du får ett jättegott tillbehör som fungerar lika bra till kött som till fisk. Pepparroten ger en lite starkare och skarpare smak och är en suverän smaksättare.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002
![Gelé med pepparrot](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
1 1/2 dl
3 msk färsk pepparrot
1 burk rönnbärsgelé (à 1 1/2 dl)
Gör så här
Tips
Ett jätteenkelt tillbehör som fungerar lika bra till kött som till fisk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer