Gelé med pepparrot

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gelé med pepparrot

Smaksätt din gelé med färsk, riven pepparrot och du får ett jättegott tillbehör som fungerar lika bra till kött som till fisk. Pepparroten ger en lite starkare och skarpare smak och är en suverän smaksättare.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002

Gelé med pepparrot

Ingredienser

1,5 dl
3 msk färsk pepparrot
1 burk rönnbärsgelé (à 1 1/2 dl)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rönnbärsgelé
Betyg 4.2 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smaksatt äppelgelé
Betyg 3.8 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vinbärsgelé
Betyg 4.2 av 5.190 personer har röstat
Receptet har 42 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparrotsolja
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Björnbärssylt med gin
Betyg 4.3 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sill med rödbetor och pepparrot
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad