Gari (inlagd ingefära)
.jpg)
Denna himmelskt goda gari är redo att ätas 3 timmar efter inläggningen i bland annat su (risvinäger). Försök göra så tunna skivor som möjligt av ingefäran, det gör stor skillnad för smaken! Servera till sushi eller andra asiatiska rätter.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 1998
.jpg)
Gör så här
00:10:00
03:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi254 KJ / 61 kCal
Fett0.4 g
Salt0.94 g
Kolhydrater13 g
Protein0.2 g
Kommentarer
Mängden socker är lite för stor. 1:1 Risvinäger:Socker blir för sött. Testa 3:2 eller 2:1.
Elliott
2024-03-15När jag tittar på näringsvärde då står inte socker med alls och på receptet står socker ? Hur går det ihop ?
Maria
2024-03-09Tips: Häll inte bort vattnet som ingefäran varit i utan blanda med valfri mängd socker, häll upp på flaska och ta som ingefär-shot.
Erik
2023-10-22