Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Garden tuna salad sub

Garden tuna salad sub är en baguette som du fyller med tonfisksallad och garnerar med tomatskivor, salladsblad och groddar. Tonfisksalladen smaksätter du med selleri och majonnäs innan den klickas ut i baguetten.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 1997
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Låt oljan rinna av från tonfisken i ett durkslag.
  2. Finhacka lök och selleri.
  3. Blanda ihop tonfisk, majonnäs, lök, selleri och kryddor.
  4. Skär av locket på baguetten. Lägg på salladsblad och tomatskivor. Fördela tonfisksalladen på mackorna. Lägg ett lager groddar ovanpå och lägg dit locken. Svep in i silkespapper.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 minibaguetter
  • salladsblad
  • tomatskivor
  • groddar
Tonfisksallad
  • 2 burkar tonfisk i olja
  • 1 gul lök
  • 3 selleristjälkar
  • 1 1/2 dl majonnäs
  • 1 tsk örtsalt
  • 2 krm vitpeppar
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Majonnäs

5:- Rabatt

Hellmanns Real Mayonnaise 180-400 g/225 ml

Mer info