Gädda med mandelpotatis, kantareller och salladslök

Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
1
Gädda med mandelpotatis, kantareller och salladslök

Svensk klassiker med sensommarsmaker. Gäddfiléerna steks tillsammans med mandelpotatis, kantareller och salladslök. Servera fisken med saltgurka, senap och gräddfil.

Gädda med mandelpotatis, kantareller och salladslök

Ingredienser

4 portioner
400 g gäddfilé
8 mandelpotatisar
1 l kantareller
1 knippe salladslök
2 msk smör
1 knippe persilja
salt
vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Dåligt

Jenny

2023-01-22

Testa liknande recept

Kantarellomelett med tomat- och färskostbaguette
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marinerade kantareller
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantarellsås
Betyg 3.8 av 5.
58 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Senaps- och kantarellpotatis
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smörstekta kantareller
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Quesadillas med kantareller och spenat
Betyg 4.5 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga