Fyllning till krustader
Fyllda krustader är små snittar som du enkelt kan förbereda till många. Här får du tips på två olika fyllningar till krustaderna. Den första fyllningen gör du med räkor och srirachamajonnäs och den andra är en härligt grön ost- och ärtkräm med caviar. Krustaderna är perfekta att lägga upp på ett fat och servera som drinktilltugg på nyår, kräftskiva eller andra festligheter med välkomstdrink.
Ingredienser
24 st
Krustader med räkor och srirachamajonnäs
1 1/2 tsk srirachasås
1 dl majonnäs
1/4 gurka
200 g skalade räkor
1 kruka koriander
1 msk sesamfrön (gärna svarta)
24 krustader
Krustader med ost- och ärtkräm
1/2 kruka dill (+ extra till garnering)
1 gul lök
3 dl riven lagrad ost
1 msk olja
2 dl gröna ärtor
1/2 dl vispgrädde
salt
svartpeppar
1 förp röd caviar (à 75 g)
24 krustader
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per styck på krustader med räkor.
Energi235 KJ / 56 kCal
Fett4 g
Salt0.24 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g
Kommentar
Hittade inte svarta sesamfrön (finns det?) Tog svarta vallmofrön i stället
Annika helén
2024-06-14Hej! Dom svarta brukar finnas i butiken där fröerna står. Annars går det ju lika bra med vita. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-06-17