Fyllning till krustader
Fyllda krustader är små snittar som du enkelt kan förbereda till många. Här får du tips på två olika fyllningar till krustaderna. Den första fyllningen gör du med räkor och srirachamajonnäs och den andra är en härligt grön ost- och ärtkräm med caviar. Krustaderna är perfekta att lägga upp på ett fat och servera som drinktilltugg på nyår, kräftskiva eller andra festligheter med välkomstdrink.
Ingredienser
Krustader med räkor och srirachamajonnäs
Krustader med ost- och ärtkräm
För alla
Krustader med räkor:
Innehåller gluten. Fri från laktos men kontrollera noga innehållet i majonnäsen och krustaderna.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Krustader med ost- och ärtkräm:
Innehåller gluten och mjölkprotein. Fri från ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde och krustader.
Näringsvärdet är beräknat per styck på krustader med räkor.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Kommentar
Hittade inte svarta sesamfrön (finns det?) Tog svarta vallmofrön i stället
Annika helén
2024-06-14Hej! Dom svarta brukar finnas i butiken där fröerna står. Annars går det ju lika bra med vita. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-06-17