Banh Mi är en slags vietnamesisk baguette fylld med massa godsaker. Prova denna version med tunna skivor av ingefärsbakad fläskkarré, leverpastej, picklade grönsaker, srirachamajonnäs och koriander. Smaker som gifter sig på ett utomordentligt sätt!
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2017
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av leverpastej och baguette.
Gör laktosfri: välj laktosfri leverpastej och baguette, kontrollera innehållet i fonden till fläskkarrén.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri leverpastej och baguette, kontrollera innehållet i fonden till fläskkarrén.
Gör äggfri: välj äggfri leverpastej och majonnäs. Kontrollera innehållet i brödet och fonden till karrén.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Camilla
2017-02-26Det blev smarrigt. Vi hade ingen srirachasås, men tog sambal istället, det funkade bra.