Fyllda tomater och gurkstubbar

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fyllda tomater och gurkstubbar

På 60-talet skulle det vara lättsamt att umgås och även mingelmaten skulle vara lätt att göra. Ett enkelt knep var att halvera och fylla grönsaker som till exempel tomater och gurkor. Med till exempel ädelost, majonnäs och krabba trollar du enkelt ihop dessa enkla, färgglada tilltugg.

Fyllda tomater och gurkstubbar

Ingredienser

4 portioner

Tomater

4 tomater
170 g salladskrabba
1 dl majonnäs
1 dl gröna ärtor
dill

Gurkor

1 gurka
100 g roquefortost
1 dl majonnäs
1 röd paprika
persilja

Till servering

endive

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Endivsallad med ost
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Räkcocktail - världens godaste
    Betyg 4.4 av 5.56 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Coeur de filét Provencale
    Betyg 4.5 av 5.76 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Avokado på flera sätt
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Potatisbröd
    Betyg 4.6 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad