Tonfiskmacka med paprikapesto

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Tonfiskmacka med paprikapesto

Den här tonfiskmackan är mättande, god och enkel att göra – vad mer kan man önska? Tonfisken blandas med hackade ägg, morot, majs och majonnäs. Lite paprikapesto och tomat till det också!

Tonfiskmacka med paprikapesto

Ingredienser

4 portioner
4   ägg
1   morot
2   förp tonfisk i vatten (à 185 g)
1   förp majskorn (à 150 g)
2 dl  majonnäs
salt och svartpeppar
1   bifftomat eller tomater (1 bifftomat motsvarar 2 tomater)
2   bröd (gärna hönökakor)
4 msk  paprikapesto
4   salladsblad

För alla

Innehåller ägg. Kontrollera noga innehållet i peston.
Gör glutenfri: använd lämpligt specialbröd.
Gör laktosfri: använd äkta majonnäs.
Gör mjölkproteinfri: använd äkta majonnäs.

Gör så här

Tips

Garnera gärna med groddar eller solrosskott!

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3361 KJ / 803 kCal
Fett55 g
Salt2 g
Kolhydrater43 g
Protein33 g

Testa liknande recept

Maffig äggmacka med ost och skinka
Betyg 4.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Rostad macka med äggröra, avokado och bönsallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebabmacka med vitlöksdipp och snackgurka
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nougattoast med jordgubbar och apelsin
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizzamackor med fänkålssallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga