Tonfiskmacka med paprikapesto
Den här tonfiskmackan är mättande, god och enkel att göra – vad mer kan man önska? Tonfisken blandas med hackade ägg, morot, majs och majonnäs. Lite paprikapesto och tomat till det också!
Ingredienser
4 portioner
4 ägg
1 morot
2 förp tonfisk i vatten (à 185 g)
1 förp majskorn (à 150 g)
2 dl majonnäs
salt och svartpeppar
1 bifftomat eller tomater (1 bifftomat motsvarar 2 tomater)
2 bröd (gärna hönökakor)
4 msk paprikapesto
4 salladsblad
För alla
Innehåller ägg. Kontrollera noga innehållet i peston.
Gör glutenfri: använd lämpligt specialbröd.
Gör laktosfri: använd äkta majonnäs.
Gör mjölkproteinfri: använd äkta majonnäs.
Gör så här
Tips
Garnera gärna med groddar eller solrosskott!
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3361 KJ / 803 kCal
Fett55 g
Salt2 g
Kolhydrater43 g
Protein33 g
Kommentarer