Tonfiskmacka med paprikapesto

1
0
Tonfiskmacka med paprikapesto

Den här tonfiskmackan är mättande, god och enkel att göra – vad mer kan man önska? Tonfisken blandas med hackade ägg, morot, majs och majonnäs. Lite paprikapesto och tomat till det också!

Skriv ut
Tonfiskmacka med paprikapesto

Ingredienser

4 portioner
4
ägg
1
morot
2
förp tonfisk i vatten (à 185 g)
1
förp majskorn (à 150 g)
2 dl
majonnäs
-
salt och svartpeppar
1
bifftomat eller tomater (1 bifftomat motsvarar 2 tomater)
2
bröd (gärna hönökakor)
4 msk
paprikapesto
4
salladsblad

För alla

Innehåller ägg. Kontrollera noga innehållet i peston.
Gör glutenfri: använd lämpligt specialbröd.
Gör laktosfri: använd äkta majonnäs.
Gör mjölkproteinfri: använd äkta majonnäs.

Gör så här

Tips

Garnera gärna med groddar eller solrosskott!

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3361 KJ / 803 kCal
Fett 55 g
Salt 2 g
Kolhydrater 43 g
Protein 33 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept