Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Fyllda skinkschnitzlar

Dessa lättlagade, fyllda skinkschnitzlar passar perfekt de dagar du har ont om tid. Stek bara snabbt dina dubbelvikta schnitzlarna fyllda med mozzarellaost och salami och ät dem direkt ihop med krämig vitlökspasta och en söt tomatsallad.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Häll av vattnet och blanda den nykokta pastan med crème fraiche och pressad vitlök. Smaka av med svartpeppar.
  2. Skiva mozzarellaosten. Krydda skinkschnitzlarna med salt och svartpeppar. Lägg mozzarellaost och en skiva salami på ena halvan av schnitzlarna. Vik dubbelt och fäst med tandpetare.
  3. Stek schnitzlarna i margarin eller smör ca 2 min/sida. Servera med vitlökspasta och tomatsallad.

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche, välj laktosfri mozarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Byt ut mozarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port pasta
  • 4 skinkschnitzlar (à ca 150 g)
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • svartpeppar
  • 50 g mozzarellaost
  • 4 skivor salami
  • 4 tomater
  • 1 rödlök
  • olivolja
  • balsamvinäger
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?