Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Fyllda pannkakshjärtan

Pannkakor blandat med en krämig röra av tonfisk, crème fraiche, lök och oliver, visst låter det mumsigt? Du fyller de stekta pannkakorna med tonfiskröran och serverar med en sallad - enkelt och snyggt.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Receptet är avsett för 4 portioner.

  1. Vispa samman pannkaksmix enligt förpackningens anvisning för 10 pannkakor. Grädda pannkakor av smeten.
  2. Låt tonfisken rinna av. Mosa den med gaffel. Skala och hacka löken. Hacka oliverna.
  3. Blanda tonfisk, lök, oliver, crème fraiche och lite salt och peppar. Fyll pannkakorna med röran. Servera med blandad sallad.

För alla

Gör glutenfri: byt ut pannkaksmixen mot en glutenfri pannkaksmix/glutenfria pannkakor.
Gör laktosfri: byt ut pannkaksmixen mot laktosfri pannkaksmix/laktosfria pannkakor. Byt ut crème fraiche mot laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut pannkaksmixen mot mjölkproteinfri pannkaksmix/mjölkproteinfria pannkakor. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: byt ut pannkaksmixen mot äggfri pannkaksmix/äggfria pannkakor.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 förp pannkaksmix
  • 1 burk tonfisk i vatten (à ca 200 g)
  • 1 gul lök
  • 10 svarta oliver
  • 1 burk crème fraiche med paprika- och chilismak (à 2 dl)
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?