Fyllda pannkakshjärtan

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Fyllda pannkakshjärtan

Pannkakor blandat med en krämig röra av tonfisk, crème fraiche, lök och oliver, visst låter det mumsigt? Du fyller de stekta pannkakorna med tonfiskröran och serverar med en sallad - enkelt och snyggt.

Fyllda pannkakshjärtan

Ingredienser

4 portioner
1 förp pannkaksmix
1 burk tonfisk i vatten (à ca 200 g)
1 gul lök
10 svarta oliver
1 burk crème fraiche med paprika- och chilismak (à 2 dl)
salt
peppar

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Crepes - fyllda pannkakor
Betyg 3.2 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pannkakor utan ägg och gluten
Betyg 4.1 av 5.
69 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Oliver med Västerbottensost
Betyg 4.7 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabblagad tonfisk
Betyg 2.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ört- och olivpannkakor med räkor och avokado
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastasallad med tonfisk
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga