Fyllda pannkakshjärtan

Pannkakor blandat med en krämig röra av tonfisk, crème fraiche, lök och oliver, visst låter det mumsigt? Du fyller de stekta pannkakorna med tonfiskröran och serverar med en sallad - enkelt och snyggt.

Ingredienser
4 portioner
1 förp pannkaksmix
1 burk tonfisk i vatten (à ca 200 g)
1 gul lök
10 svarta oliver
1 burk crème fraiche med paprika- och chilismak (à 2 dl)
salt och peppar
För alla
Gör glutenfri: byt ut pannkaksmixen mot en glutenfri pannkaksmix/glutenfria pannkakor.
Gör laktosfri: byt ut pannkaksmixen mot laktosfri pannkaksmix/laktosfria pannkakor. Byt ut crème fraiche mot laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut pannkaksmixen mot mjölkproteinfri pannkaksmix/mjölkproteinfria pannkakor. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: byt ut pannkaksmixen mot äggfri pannkaksmix/äggfria pannkakor.
Gör laktosfri: byt ut pannkaksmixen mot laktosfri pannkaksmix/laktosfria pannkakor. Byt ut crème fraiche mot laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut pannkaksmixen mot mjölkproteinfri pannkaksmix/mjölkproteinfria pannkakor. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: byt ut pannkaksmixen mot äggfri pannkaksmix/äggfria pannkakor.
Gör så här
Receptet är avsett för 4 portioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer