Nu behöver inte ens den glutenintolerante ge upp pannkakor! Detta pannkaksrecept innehåller nämligen glutenfritt mjöl. Stek pannkakorna så de blir gyllenbruna och servera med en klick hallon- eller jordgubbssylt.
Ingredienser
8 portioner
3 dl glutenfri, fin mjölmix
1 tsk bakpulver
1 krm salt
6 dl mjölk
matfett till stekning
För alla
Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein. Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck och laktosfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 4 av 5.
6060 personer har röstat
7 st
Kommentarer
Gick bra att byta ut mjölk mot lika delar barista havredryck. Goda blev dem!
Rebecca
2021-01-07
Supergott recept! Det blev pannkisar 2 dagar på raken 😋
Robert
2020-11-08
Jättegoda, använde osötad mandelmjölk och stekte lite mindre pannkakor eftersom de lätt går sönder annars.
Kommentarer
Gick bra att byta ut mjölk mot lika delar barista havredryck. Goda blev dem!
Rebecca
2021-01-07Supergott recept! Det blev pannkisar 2 dagar på raken 😋
Robert
2020-11-08Jättegoda, använde osötad mandelmjölk och stekte lite mindre pannkakor eftersom de lätt går sönder annars.
Liselott
2020-06-06