Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 45 MIN | Medel

Pannkakor utan ägg och gluten

Nu behöver inte ens den glutenintolerante ge upp pannkakor! Detta pannkaksrecept innehåller nämligen glutenfritt mjöl och mjölkfritt margarin. Stek pannkakorna så de blir gyllenbruna och servera med en klick hallon- eller jordgubbssylt.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Vispa samman fin mix, bakpulver och salt med hälften av drycken och rör till en jämn smet. 
  2. Tillsätt resten av drycken och rör om. Låt smeten vila ca 5 min. 
  3. Stek pannkakorna några minuter på varje sida tills de blir gyllenbruna.

Ingredienser

Portioner: 8
  • 3 dl glutenfri, fin mjölmix
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 6 dl mjölk
  • (mjölkfritt) margarin till stekning
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer