Fyllda pannkakshjärtan

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fyllda pannkakshjärtan

Pannkakor blandat med en krämig röra av tonfisk, crème fraiche, lök och oliver, visst låter det mumsigt? Du fyller de stekta pannkakorna med tonfiskröran och serverar med en sallad - enkelt och snyggt.

Fyllda pannkakshjärtan

Ingredienser

4 portioner
1 förp pannkaksmix
1 burk tonfisk i vatten (à ca 200 g)
1 gul lök
10 svarta oliver
1 burk crème fraiche med paprika- och chilismak (à 2 dl)
salt
peppar

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Crepes - fyllda pannkakor
    Betyg 3.2 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pannkakor utan ägg och gluten
    Betyg 3.9 av 5.73 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Oliver med Västerbottensost
    Betyg 4.7 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Exotiska pannkaksknyten
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mellanmål som i Paris
    Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad