Fyllda grönsaker

0
0
Fyllda grönsaker

Snabblagade fyllda grönsaker är ett smarrigt tillbehör eller en lättare måltid som både är nyttig och god. Grönsakerna fyller du med tonfisk, vinägrett, kapris och persilja, en fräsch blandning som ger smak och fyllighet.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004

Fyllda grönsaker

Ingredienser

4 portioner
4 tomater
1/2 - 3/4 gurka
1 citron
1 burk tonfisk i vatten (à 200 g)
3/4 dl ört- och senaps vinägrett (se länk nedan under steg 3 )
1 1/2 dl hackad persilja
2 msk kapris
salt
färskmalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Gör citronvatten av citronjuicen eller frys in till senare tillfälle.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer