Fylld pasta med basilikakräm och rostade frön
Färsk pasta är kanske den perfekta vardagsmaten: enkel, snabb och så himla god. Här serverar vi fylld färsk pasta med en smakrik basilikakräm, vaxbönor, saftiga körsbärstomater och rostade frön. Klart på nolltid!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019
Ingredienser
4 portioner
1 dl crème fraiche
1/2 kruka basilika
1/2 tsk flingsalt
100 g färskost
200 g vaxbönor eller haricots verts (bönor)
1/2 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
1 krm salt
500 g färdiga pastaknyten, t ex tortellini
1 dl pumpa- eller solroskärnor
250 g körsbärstomater
Till servering
ev riven parmesan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt gott men det är missat i receptet att skriva i vitlök under ingredienser. Sen va de långt ifrån lika gott dagen efter. Det var gott fortfarande men långt ifrån samma.
Anna
2024-10-06Tack Anna för att du uppmärksammade oss på det! Ni är det fixat! Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-10-07Väldigt gott, tog strimlad paprika istället för bönor
Per
2024-02-21Gott!,
Mona
2023-06-29